godmorgon

sitter i sängen och dricker te, och kollar på vampire diaries, såå bra!

godnatt


smink video

skämmer ut mig totalt, but who cares? Var denna videon kul isf kommentera om ni vill ha fler!
 
ett tips från mig, tycker ni kvalitén är dålig, se i HD!

long time no see

men tjena mina snyggisar! Äntligen så blir de lite uppdatering här på bloggen, har ju vart i egypten i en vecka så de har vart lite svårt att blogga. Har iallafall haft de super i Egypten, bara solat, ätit & sovit. Har en massa bilder också som kommer upp här på bloggen lite då & då.
 
Har faktiskt vart super duktig & spelat in en video till er där jag visar någon random sminkning, vilket jag vet att ni gillar (Y) Idag blir de bara att mysa hemma, och vila upp sig inför imorgon, NYÅÅÅÅÅRRRRR!
 
skulle gärna vilja haffa mig själv..eller

byeeeee

hejsan, ligger just nu i min säng och är arg på allting, men de går la över imorgon när jag sitter på flyget. Detta blir nog de sista inlägget innan jag åker, kommer som sagt inte ha något internet, buhu :( Men vi hörs när jag kommer tillbaka nästa vecka, pusshaaaaaaaaajjjjj & god jul.
 
 

ingen vettig rubrik

hej finisar! förlåt för den cp uppateringen idag men har vart helt off idag, deckade i soffan efter skolan, så har verkligen nästan inte gjort något vettigt. Ska kolla de senaste avsnittet av glee sedan sova, nattti!
 
Föresten min blogg niles.blogg.se är ingång igen MEN där kommer de bara upp inlägg lite då & då när jag vill visa mina bilder (GLÄDJESKUTT)
 
sitter och drogar en massa sånna här videos, åh vad jag saknar stefan & elena.
 

snart så


ombre

funderar starkt på att fixa riktiga extensions sedan göra ombre hair som är så jäkla snyggt! Tycker ni att jag ska satsa på detta?
 

monday again..

godmorgon! sitter i skolan trött som ett as, just nu vill jag bara hem och kolla på film & dricka te. Men men efter skolan blir de fika med emyyyyyy, sedan hem träna & sova. Går bara i skolan till onsdag sedan så åker jag!
 
färsk bild

min bejjjjjjjbbbbbb