morgonen

förlåt för den dåliga uppdateringen med har haft fullt upp och kommer nog ha de hela helgen..började dagen med en sovmorgon till elva, drack houngsvatten eftersom min hals känns inte så bra. Har haft utvecklingssamtal, julpyntat med klassen, åkt tåg, vart på liseberg, ätit kebab, skridskor, fått en jävligt hes röst..dagen i helhet ungefär
 
Imorgon blir de inte så lång sovmorgon för mig eftersom jag ska iväg för ett fotojobb vid lunch sedan direkt efter hem til falkenberg, sedan på kvällen blir de lite festligheter.
Hoppas ni har haft en grym fredag som jag, pusshajj
 
houngsvatten är såå äckligt men självklart står man ut för halsens skull.

skoldagen


union j

tänkte bara ge ett tips till er om en ny grupp som just nu medverkar i xfactor i england. Dom sjunger bra & ser väldigt bra ut med om jag får säga de själv, hihi!
 
 

de kommer bli bättre

godkväll finaste! Ligger i sängen och klipper lite film, helt ok. Denna dagen har som sagt vart sämst men som tur är så är den snart slut, vilket jag är ganska så glad för! Imorgon på svenska lektionen blir de till att se på lejonkungen hihi, de vart ett tag sedan. Hörs imorgonbitti, puss
 
 en liten video som jag har klippt ihop när jag hade som tråkigast på min förra favoritpar i Glee, redan 400 visningar wiieee!!

onsdag

slutade vid elva idag, riktigt gött. Sedan när jag kom hem så gick inte dörren att låsa upp till huset, så stod nog ungefär tio minuter utanför och frös ihjäl och försökte öppna dörren, tillslut gick de som tur var!
 
Åker till mamma ikväll istället, allt är så fucked up just nu så behöver åka bort från denna håla. Behöver mamsen, & att gosa med min lilla vera. Hoppas ni har en betydligt bättre dag än mig så hörs vi kanske senare som sagt vill bara gräva ner mig i ett hål och stanna där hela vintern, låter rätt bra faktiskt puss!
 

vackra hörlurar

godmorgon! Hann inte blogga innan jag var tvungen att cyklal, för stressig blev de, sitter just nu i klassrummet med Lovisa och vi har suttit och redigerat en projekfilm, den blev faktiskt kalas bra! Efter skolan blir de träning, wip wip. Sedan packa inför imorgon för efter skolan åker jag till mamma måste ha med mig en massa kamera grejer eftersom jag har mitt första riktiga fotojobb på lördag, hörs när jag har kommit hem puss
 
 
Lovisa gillar skolans vackra hörlurar.

time to sleep

godnatt fina ni, ska försöka slänga upp ett inlägg innan skolan imorgon men lovar inget.
 
 
 

freeze

kände att de inte vart så smart av mig att välja dessa jeans idag, brös ihjäl, usch som tur är så sitter man inne i värmen nu, ha en fin kväll finisar!
 

chillar lite bara

sitter & chillar in tha klassrum med detta fule fan..efter skolan blir de klänningletande med lovisa, även fast jag har redan än nyårsklänning men alltid kul att umgås med Lovisa, eller.. (inside joke)
 

nyårsklänning

Min nyårsklänning är nu beställd!! happy